1. Nettimyymälä Nostalgianna

1. Uusi nettikauppa, joka myy kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja tuotteita.Nuori yrittäjä kertoo hyvin taustansa, ideologiansa ja kaupan synnyn. Sivut ovat selkeät ja tuotteet hyvin esitelty. Samoin kaikki tilausohjeet, maksamiset, toimitukset yms. on erittäin selvästi kerrottu. Ja yhteyttä voi ottaa tarvittaessa.

2. Ostaminen vaatii rekisteröitymisen, asiakkaaksi voi rekisteröityä, vaikka ei tilaisikaan, jolloin saa informaatiota jatkossa.

3. Yritys noudattaa kuluttajansuojalain ja kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita, 14 päivän palautusoikeus. Asiakkaan tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

4. Lasku tulee tilauksen mukana, muita maksutapoja ei ole käytössä.                                                                                                                                                                                                                     

 

2. Horze.com

1. Viiden tähden paikaksi kehuttu hevostarvikekauppa. Helppokäyttöinen ja runsaasti informaatiota tuotteista, yrityksestä, toímituksista jne. Tuotteista hyvät kuvat.

2. Pitää rekisteröityä.

3. Tietoa on reklamaatiosta, vaihto-oikeus 14 vrk, samoin kuluttajansuojalainmukainen palautusoikeus 14 vrk. Myös kirjallinen ja puhelin asiakaspalaute mahdollista.

4. Maksun voi hoitaa Visa, Master Card, Maestro, JCB ja Visa Electron korteilla tai postiennakolla.

netANTTILA.com

1. Sivut ovat selkeät, tuotteet löytyvät tuoteryhmittäin. Tarvittava informaatio löytyy niin tuotteista, hinnoista, maksutavoista, reklamaatiosta, yrityksestä jne.

2. Ei tarvitse rekisteröityä, mutta se nopeuttaa ostamista, kun asiakkaan tiedot ovat esitäytettyinä.

3. Asiakkaan tiedot asiakasrekisterissä, jota ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, tiedot voi myös poistaa rekisteristä halutessaan. Tuotteilla 14 vrk:n palautusoikeus.

4. Maksutapoja postiennakko, tilisiirto (myös erissä kuukausittain), hakemuksesta myönnettävä kotiostostili, verkkopankki ja luottokortti.